Pácienseknek
Szakrendelések
Események
Projektjeink (EFI)
Ügyeletek
Közérdekű adatok
Térítéses szolgáltatások
Kapcsolat
FőoldalPácienseknek Előjegyzés/időpont kérés

Előjegyzés/időpont kérés

A Szent Margit Rendelőintézet szakrendeléseire telefonon, e-mailben vagy személyesen kérhet időpontot.


Felhívjuk tisztelt Pácienseink figyelmét, hogy 2019. április 1-jétől kizárólag az adott szakrendelés területi illetékessége szerint tudjuk ellátni betegeinket. Minden szakrendelésünk ellátási területi kötelezettsége megtalálható a szakrendelés oldalán.

 
Online:

Rendelőintézetünk online előjegyzési rendszerének használatához egyszeri, személyes regisztráció szükséges a Vörösvári úti vagy Csobánka téri regisztráció pontjainkon hétfőtől csütörtökig 8:00 - 12:00, valamint 16:00 - 19:00 óra között.  

Vörösvári úti szakrendelő: 8:00 – 12:00 földszinten, hátul az előjegyzésnél; 16:00 – 19:00 elöl, a betegfelvételi pultnál
Csobánkai téri szakrendelő: délelőtt II. emelet 10 szoba, délután: előjegyzési pult

Munkatársaink személyi igazolványa, lakcím és TAJ kártyája bemutatása után kitöltik regisztrációs adatlapját, melynek aláírása után az Ön által megadott e-mail címre megérkezik a regisztráció aktiválásához szükséges levél.

Weboldalunk nyitóoldaláról egyenesen átkattinthat a belépő felületre, vagy direkt eléréssel a https://szentmargitrendelo.egeszsegkartya.hu/ oldalon jelentkezhet be, ahol szabadon foglalhat időpontot legtöbb szakrendelésünkre vagy akár törölheti is lefoglalt időpontját.

Telefonon:

Általános információ:

Kérjük, amennyiben általános információt szeretne kérni, központi telefonszámainkat munkanapokon 7:00 - 8:00 óra, valamint 16:00 - 20:00 óra között hívja. A szakrendeléseinkkel kapcsolatos teljes körű és naprakész információk itt, a weboldalunkon megtalálhatók. 

Rendelőintézetünk központi telefonszámain tudunk időpontot adni a Vörösvári úti, valamint a Csobánka téri szakrendelésekre. Előjegyzési szándékkal hétfőtől péntekig 8:00 – 16:00 között hívhat minket az alábbi telefonszámokon:

  • +36 1 388 9180
  • +36 1 454 7500

Tapasztalataink szerint a hétfőnként leginkább leterheltek a vonalaink, ilyenkor érhetők el nehezebben munkatársaink. Hétköznapokon 11:00 és 13:00 óra között szinte azonnal tudunk válaszolni hívására.


NEM központi telefonszámaink az alábbi esetekben hívhatók:

  • Gasztroenterológiai vizsgálat: +36 1 388 91 80 / 130-as mellék (rendelési időben hívható)
  • Terheléses vércukor vizsgálat:
    • Vörösvári út: +36 1 388 91 80/124-es mellék (H-P 12:00 – 14:00 között hívható)
    • Csobánka tér: +36 1 454 75 00/286  (H-P 12:00 - 14:00 között hívható)

Személyesen
Mind a Vörösvári úton, mind pedig a Csobánka téren lehetőséget biztosítunk a személyes időpont egyeztetésre is 7:00 – 20:00 között.
Kérjük, mindkét telephelyünkön keresse a földszinten található betegfelvételi irodát, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.


Időpont lemondása
Kérjük kedves Pácienseinket, hogy amennyiben az előre egyeztetett időpont valamilyen okból mégsem felel meg Önöknek, legyenek szívesek minden estben lemondani azt (telefonon vagy itt, a weboldalunkon található "Időpont lemondás" gombra kattintva), hogy a megüresedett időpontokra mások be tudjanak jelentkezni és így biztosíthassuk a rendelési idő maximális kihasználtságát.

Szent Margit Rendelőintézet © 2024 - Minden jog fenntartva
ikon helyzet hoverikon telefon hover
Akadálymentes
Szöveg növelése
Szöveg csökkentése
Szürkeárnyalatos
Magas kontraszt
Negatív kontraszt
Világos háttér
Linkek aláhúzása
Olvashatóbb betűtípus
Visszaállítás

TÁJÉKOZTATÓ RÖNTGEN

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Pácienseinket, hogy a Vörösvári úti szakrendelőben a röntgen műszaki okok miatt csökkentett kapacitással működik, átmenetileg csak a szakrendelések által küldött betegeket tudjuk ellátni. Háziorvosi beutalóval kizárólag a Csobánka téren fogadjuk pácienseinket, valamint mellkas röntgent is ott tudunk készíteni.

Megértésüket köszönjük!