Pácienseknek
Szakrendelések
Események
Projektjeink (EFI)
Ügyeletek
Közérdekű adatok
Kapcsolat
Főoldal Minőségpolitika

Minőségpolitika

A Szent Margit Rendelőintézet vezetése elkötelezett az alkalmazható követelmények teljesítésére, valamint a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztésére.

Feladata és célja továbbá, hogy az intézményhez forduló, gyógyulást és segítséget kereső embereket a lehető legmagasabb szakmai színvonalon lássa el.

Célunk elérése érdekében támogatjuk és elvárjuk munkatársainktól szakmai ismereteik folyamatos fejlesztését. A betegek elégedettségének növelése érdekében folyamatosan javítjuk a fogadásuk, várakozásuk körülményeit.

Az orvostudományban alkalmazott, a hazai és nemzetközi gyakorlatban használt korszerű gyógyító-megelőző diagnosztikai és terápiás módszereket, eljárásokat vezetünk be az egészségügyi ellátó rendszer keretei között, törekedve a biztonságos betegellátásra. Különös figyelmet fordítunk a törvények, rendeletek, szabályozások és a nemzeti, nemzetközi szabványok, biztonsági előírások betartására.

Minden vezetői szinten és minden munkatársunktól elvárjuk a minőségi szemlélet, a minőség iránti elkötelezettség érvényesülését, a minőséget befolyásoló kockázati tényezők, és fejlesztési lehetőségek figyelemmel kísérését.

Intézetünkkel szerződéses kapcsolatba kerülő partnereinktől is a minőség tudatos magatartást kérjük.

A Szent Margit Rendelőintézet munkatársai közös akarattal és meggyőződéssel tevékenykednek a kitűzött cél érdekében. A teljes tevékenységi körünkre kiterjedő MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány és a Magyar Egészségügyi Ellátási Standardok kézikönyve követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert alakítottunk ki és működtetünk.

 

Budapest, 2018. április 6.

 

Dr. Budai András
ügyvezető igazgató

Szent Margit Rendelőintézet © 2020 - Minden jog fenntartva
ikon helyzet hoverikon telefon hover

A KÉZFERTŐTLENÍTÉS FONTOSSÁGA

Tisztelt Pácienseink!

Az influenza átlépte a járványküszöböt, így a következő hetekben hazánkban ezen megbetegedések száma fog növekedni. Az influenza jellemzően cseppfertőzéssel és a fertőzött váladékkal történő direkt vagy indirekt kontaktussal terjed.

Az egészség megőrzése érdekében ajánlott a fokozott a gyakori és alapos kézmosás, főleg köhögést, tüsszentést és orrfújást követően, de egészségügyi intézményben tett látogatást követően javasolt a kezek fertőtlenítése.
Célszerű továbbá betartani a megfelelő köhögési és tüsszentési illemszabályokat, tehát az orrunkat és szánkat lehetőleg papírzsebkendővel takarjuk el, így gátolva, hogy a cseppfertőzéssel terjedő vírusok másokat fertőzzenek, vagy a környezet tárgyain megbújva tovább terjedjenek.
Az életterek (irodák, lakások, házak, stb.) rendszeres szellőztetése is fontos, így a levegőben lebegő vírusok koncentrációja, száma csökkenthető. Ilyen járványos időszakban javallott a fokozott takarítás is, főként azokon a helyeken, ahol a vírus könnyen megtelepedik, pl. villanykapcsolók, kilincsek, vizesblokkok berendezései, csapok, valamint közös használatú tárgyak (távirányító, telefon és számítógép tartozék, stb.) estén.
Végül, de nem utolsó sorban amennyiben tehetjük, kerüljük a zsúfolt, zárt helyiségeket!

Jó egészséget kívánunk!

Szent Margit Rendelőintézet