Akadálymentes
Pácienseknek
Szakrendelések
Események
Projektjeink (EFI)
Ügyeletek
Közérdekű adatok
COVID-19 szűrés
Kapcsolat
Főoldal Minőségpolitika

Minőségpolitika

A Szent Margit Rendelőintézet vezetése elkötelezett az alkalmazható követelmények teljesítésére, valamint a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztésére.

Feladata és célja továbbá, hogy az intézményhez forduló, gyógyulást és segítséget kereső embereket a lehető legmagasabb szakmai színvonalon lássa el.

Célunk elérése érdekében támogatjuk és elvárjuk munkatársainktól szakmai ismereteik folyamatos fejlesztését. A betegek elégedettségének növelése érdekében folyamatosan javítjuk a fogadásuk, várakozásuk körülményeit.

Az orvostudományban alkalmazott, a hazai és nemzetközi gyakorlatban használt korszerű gyógyító-megelőző diagnosztikai és terápiás módszereket, eljárásokat vezetünk be az egészségügyi ellátó rendszer keretei között, törekedve a biztonságos betegellátásra. Különös figyelmet fordítunk a törvények, rendeletek, szabályozások és a nemzeti, nemzetközi szabványok, biztonsági előírások betartására.

Minden vezetői szinten és minden munkatársunktól elvárjuk a minőségi szemlélet, a minőség iránti elkötelezettség érvényesülését, a minőséget befolyásoló kockázati tényezők, és fejlesztési lehetőségek figyelemmel kísérését.

Intézetünkkel szerződéses kapcsolatba kerülő partnereinktől is a minőség tudatos magatartást kérjük.

A Szent Margit Rendelőintézet munkatársai közös akarattal és meggyőződéssel tevékenykednek a kitűzött cél érdekében. A teljes tevékenységi körünkre kiterjedő MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány és a Magyar Egészségügyi Ellátási Standardok kézikönyve követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert alakítottunk ki és működtetünk.

 

Budapest, 2018. április 6.

 

Dr. Budai András
ügyvezető igazgató

Szent Margit Rendelőintézet © 2020 - Minden jog fenntartva
ikon helyzet hoverikon telefon hover

Tájékoztatás a megváltozott működési rendről

Tisztelt Páciensünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy az a beteg, aki karanténban van, nem látogathatja a Szent Margit Rendelőintézet szakrendeléseit abban az esetben sem, ha előjegyzett időpontja van, melyet ilyen esetben kötelező lemondani.

Amennyiben személyesen keresi fel Rendelőintézetünket, az alábbi higiéniai és viselkedési elvárásoknak szíveskedjen
MARADÉKTALANUL ELEGET TENNI: 

Együttműködését köszönjük, és jó egészséget kívánunk!

Szent Margit Rendelőintézet