Pácienseknek
Szakrendelések
Események
Projektjeink (EFI)
Ügyeletek
Közérdekű adatok
Térítéses szolgáltatások
Kapcsolat
FőoldalEFI Szolgáltatások Egészséges idősödés – életminőség-növelés, közösségépítés, rekreációs foglalkozások

Egészséges idősödés – életminőség-növelés, közösségépítés, rekreációs foglalkozások

2019. 04. 10.

„Egészséges Ezüstkor” Az aktivitás megőrzése nem csak a munkavégzésben és foglalkoztatottságban maradási aktivitását jelenti. Az idős embert a maga holisztikus emberi teljességében kezeljük, mert a figyelmet nem csak az emberi élet kiteljesedésére fordítjuk, és nem kizárólag a szociális, valamint az egészségügyi vonatkozásokra szűkítjük le.

Egészséges idősödés – életminőség-növelés, közösségépítés, rekreációs foglalkozások

Azt az irányelvet követjük, amely szerint az aktív idősödés egy olyan időskor megéléséről szól, mely nem csupán fizikai aktivitást, a munkaerőpiacon maradást jelentheti, hanem a társadalmi, kulturális civil életben való aktív részvételt is. Programunk célja a társadalmi felelősségvállalásunkon túl, az egészség állapotromlásának szinten tartása, biztonság nyújtása az idősek önállóságának és függetlenségének megtartásában. Mindezek várhatóan életminőségük javulását eredményezik, az életkorukhoz való pozitív hozzáállás mellett a betegségek kockázatát egészségtudatos magatartással a minimálisra csökkentik, tudatosan „fitten” tartják az agyukat, megőrzik kíváncsiságukat az újdonságok iránt.

A Szent Margit Rendelőintézettel és az Óbudai Szociális és Szolgáltató Intézettel együttműködve, hagyományosnak mondható, hogy minden hónap 4. szerdáján megrendezzük az Ezüstkor programsorozat, amelyre szeretettel várunk minden „Ősz tigris” érdeklődőt.

További híreink

Dohányzás leszokás támogató program
2021. 06. 18.
Dohányzás leszokás támogató program
Bővebben »
Ne higgy el mindent, amit gondolsz - 9 hetes meditáció tanfolyam
2021. 05. 10.
Ne higgy el mindent, amit gondolsz - 9 hetes meditáció tanfolyam
Bővebben »
Szent Margit Rendelőintézet © 2024 - Minden jog fenntartva
ikon helyzet hoverikon telefon hover
Akadálymentes
Szöveg növelése
Szöveg csökkentése
Szürkeárnyalatos
Magas kontraszt
Negatív kontraszt
Világos háttér
Linkek aláhúzása
Olvashatóbb betűtípus
Visszaállítás

TÁJÉKOZTATÓ RÖNTGEN

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Pácienseinket, hogy a Vörösvári úti szakrendelőben a röntgen műszaki okok miatt csökkentett kapacitással működik, átmenetileg csak a szakrendelések által küldött betegeket tudjuk ellátni. Háziorvosi beutalóval kizárólag a Csobánka téren fogadjuk pácienseinket, valamint mellkas röntgent is ott tudunk készíteni.

Megértésüket köszönjük!