Pácienseknek
Szakrendelések
Nemzetközi oltóhely
Események
Egészségfejlesztési Iroda
Ügyeletek
Rólunk
Kapcsolat
Főoldal Rengeteg ingyenes szűréssel készülünk az Egészségkörút utolsó állomására

Rengeteg ingyenes szűréssel készülünk az Egészségkörút utolsó állomására

2019. 07. 14.

Több ezren vettek részt az Egészségkörút idei állomásain és még több száz érdeklődőt várunk az idei év utolsó állomására a Szent Margit Rendelőintézet Vörösvári úti szakrendelőjében október 5-én, szombaton 9-től 15 óráig.

Rengeteg ingyenes szűréssel készülünk az Egészségkörút utolsó állomására

A szűrőprogramokra mindig is kiemelt figyelmet fordítottunk, így most is rengeteg szűrésen vehetnek részt az egészségükre figyelmet fordító kerületi lakosok. Tekintettel arra, hogy ezen a napon a szakrendelő vizsgálati erőforrásai is rendelkezésünkre állnak, lehetőség nyílik légzőszervi allergia teszt, valamint hasi ultrahang vizsgálat elvégézésre is, amelyekre azonban előjegyzés szükséges.

Ha Ön is szeretne információt kapni vércukor- és/vagy koleszterinszintjéről, részt venne légzésfunkció vizsgálaton, szájüregi szűrésen, látóélesség vagy hallás vizsgálaton, feltétlenül látogasson el ingyenes rendezvényünkre.

Sajnos hazánkban továbbra is a szív- és érrendszeri problémákban halnak meg legtöbben, ezért kardiológiai szűrést is tartanak október 5-én. Amennyiben 3 hónapon belül vérvételi eredménnyel rendelkezik, célszerű magával hoznia leleteit, hogy minél teljesebb képet kapjon egészségi állapotáról a szakorvos.

A programok között szerepel még a méltán népszerű InBody testösszetétel mérés is, valamint a táplálkozási tanácsadás, de a mindennapi kéz higiénéről is - szó szerint - látványos információt kapnak az érdekőldők.

A rendezvénysorozatot idén is a nyereménysorsolás zárja, így aki legalább két pecsétet gyűjtött Egészségkörutas kiskönyvébe és kitöltve le is adta, az értékes ajándékok valamelyikével gazdagodhat.

Az Egészségkörút október 5-i állomását az óbudai Egészségjelesztési Iroda rendezésében valósul meg.

További híreink

Rendkívül sikeres volt az idei tudományos nap is
Rendkívül sikeres volt az idei tudományos nap is
2019. 09. 16.
Rendkívül sikeres volt az idei tudományos nap is
Bővebben »
Véradás a Vörösvári úti szakrendelőben
Véradás a Vörösvári úti szakrendelőben
2019. 07. 14.
Véradás a Vörösvári úti szakrendelőben
Bővebben »
Szent Margit Rendelőintézet © 2019 - Minden jog fenntartva
ikon helyzet hoverikon telefon hover

TÁJÉKOZTATÁS

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy szeptember 2-tól a Tüdőgondozóban - a szakmailag indokolt sürgősségi ellátást igénylő eseteken kívül - kizárólag előjegyzéssel rendelkező betegeket áll módunkban felvenni.

Szíves megértésüket köszönjük!

Szent Margit Rendelőintézet