Pácienseknek
Szakrendelések
Események
Projektjeink (EFI)
Ügyeletek
Közérdekű adatok
Térítéses szolgáltatások
Kapcsolat
Főoldal Minőségpolitika

Minőségpolitika

A Szent Margit Rendelőintézet vezetése missziójában elkötelezett az alkalmazható követelmények teljesítésére, valamint a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztésére.

Célunk elérése érdekében támogatjuk és elvárjuk munkatársainktól szakmai ismereteik folyamatos fejlesztését. A betegek elégedettségének növelése érdekében folyamatosan javítjuk a fogadásuk, várakozásuk körülményeit.

Az orvostudományban alkalmazott, a hazai és nemzetközi gyakorlatban használt korszerű gyógyító-megelőző diagnosztikai és terápiás módszereket, eljárásokat vezetünk be az egészségügyi ellátó rendszer keretei között, törekedve a biztonságos betegellátásra. Különös figyelmet fordítunk a törvények, rendeletek, szabályozások és a nemzeti, nemzetközi szabványok, biztonsági előírások betartására.

Minden vezetői szinten és minden munkatársunktól elvárjuk a minőségi szemlélet, a minőség iránti elkötelezettség érvényesülését, a minőséget befolyásoló kockázati tényezők, és fejlesztési lehetőségek figyelemmel kísérését.

Intézetünkkel szerződéses kapcsolatba kerülő partnereinktől is a minőség tudatos magatartást kérjük.

A Szent Margit Rendelőintézet munkatársai közös akarattal és meggyőződéssel tevékenykednek a kitűzött cél érdekében. A teljes tevékenységi körünkre kiterjedő MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány és a Magyar Egészségügyi Ellátási Standardok 2.0 kézikönyve követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert alakítottunk ki és működtetünk.

Budapest, 2022. március 30.

 

Dr. Budai András
főigazgató

Szent Margit Rendelőintézet © 2024 - Minden jog fenntartva
ikon helyzet hoverikon telefon hover
Akadálymentes
Szöveg növelése
Szöveg csökkentése
Szürkeárnyalatos
Magas kontraszt
Negatív kontraszt
Világos háttér
Linkek aláhúzása
Olvashatóbb betűtípus
Visszaállítás

TÁJÉKOZTATÁS ADATKEZELÉSRŐL

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. május 01. napjától a Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Kft. egészségügyi szolgáltatási és ezzel összefüggő adatkezelési feladatait (változatlan célok és jogalapok mellett) a Szent Margit Rendelőintézet vette át. Az átalakulás, illetve az adatkezelő személyében beállt változás az egészségügyi ellátás folyamatosságát nem érinti, az a megszokott módon és környezetben biztosított továbbra is.