Akadálymentes
Pácienseknek
Szakrendelések
Események
Projektjeink (EFI)
Ügyeletek
Közérdekű adatok
COVID-19 szűrés
Kapcsolat
Főoldal Tájékoztatás ismétlő oltással kapcsolatban

Tájékoztatás ismétlő oltással kapcsolatban

2021. 11. 13.

Tájékoztatónkat azok számára állítottuk össze, akik az ismétlő oltásukat különböző okokból (pl. betegség, szabadság) nem az esedékesség időpontjában kívánják felvenni.

Tájékoztatás ismétlő oltással kapcsolatban

A második oltást az első oltás helyszínén adják be a Pfizer és Szputnyik vakcina esetében 21 nap, a Moderna és a Sinopharm vakcina esetében 28 nap, az AstraZeneca esetében pedig 12 hét különbséggel.

Ha a második oltás eredetileg tervezett dátuma nem tartható, és a feleknek nem sikerül másik megfelelő időpontot egyeztetniük egymással, az ismétlő oltások szervezését a Fővárosi Oltási Munkacsoport segíti.

A Fővárosi Oltási Munkacsoport továbbra is törekszik arra, hogy az immunitás teljessé tétele érdekében minden állampolgár a lehető leghamarabb részesülhessen a második oltásban. Ennek érdekében – függetlenül attól, hogy fővárosi háziorvosi praxisban, vagy fővárosi oltóponton történt az oltás – a második körös oltási igényt (név, TAJ szám, telefonszám, első oltás időpontja és oltóanyaga) az oltaspotlas@bfkh.gov.hu e-mail címen lehet jelezni.

Ezen oltások megszervezését a Fővárosi Oltási Munkacsoport végzi. A fenti címre küldött levél megérkezését követő napokban telefonon értesítik az ügyfeleket a második oltással kapcsolatos helyszínről és időpontról.

Köszönjük együttműködésüket!

További híreink

ELMARAD a San Marco Szabadegyetem
2021. 11. 16.
ELMARAD a San Marco Szabadegyetem
Bővebben »
VÉRADÁS
2021. 11. 13.
VÉRADÁS
Bővebben »
Szent Margit Rendelőintézet © 2022 - Minden jog fenntartva
ikon helyzet hoverikon telefon hover
Akadálymentes
Szöveg növelése
Szöveg csökkentése
Szürkeárnyalatos
Magas kontraszt
Negatív kontraszt
Világos háttér
Linkek aláhúzása
Olvashatóbb betűtípus
Visszaállítás

Tájékoztatás COVID-19 elleni védőoltásra való regisztrációról

Tisztelt Pácienseink!

Egymás egészségének megőrzése érdekében, tekintettel a járványhelyzetre, az alábbi intézkedések maradéktalan betartását kérjük Önöktől: 

 

Rendelőintézetünkbe kizárólag kézfertőtlenítés után léphetnek be, a maszk helyes viselete pedig kötelező az intézmény területén.

 

Egymástól tartsák meg a 1,5-2 méter távolságot.

 

Lehetőség szerint egyedül érkezzenek szakrendeléseinkre.

 

Együttműködésüket köszönjük!