Pácienseknek
Szakrendelések
Események
Projektjeink (EFI)
Ügyeletek
Közérdekű adatok
Térítéses szolgáltatások
Kapcsolat
FőoldalÁltalános Egzotikus utazások szakértője a Nemzetközi Oltóhely

Egzotikus utazások szakértője a Nemzetközi Oltóhely

2019. 03. 13.

Számos oka lehet annak, ha valaki egzotikus helyre utazik. Ha Ázsia, Afrika, India vagy Dél-Amerika valamely állomása a cél, mindenképpen célszerű szakorvossal konzultálni arról, milyen veszélyek leselkedhetnek ránk és azok ellen hogyan tudunk védekezni? A Szent Margit Rendelőintézetben működő Nemzetközi Oltóhely közegészségügyi és járványügyi orvosa azt javasolja, hogy az ilyen utazások előtt legalább 6 héttel érdemes időpontot kérni egy konzultációra.

Egzotikus utazások szakértője a Nemzetközi Oltóhely A tanácsadás minden esetben személyre szabott, több tényező figyelembevételével történik, például az utazás időpontja és időtartama, a várható körülmények, az utazó kora, valamint egészségügyi állapota (krónikus betegség, állandóan szedett gyógyszerek, műtétek, allergia, stb.), várandósság lehetősége és természetesen az eddig oltások. A konzultáció során pontos felvilágosítást kap arról, hogy milyen kötelező vagy ajánlott oltások javasoltak az utazás előtt. A Nemzetközi Oltóhelyen hétfőn és csütörtökön van rendelés 17 és 19 óra között, időpontot pedig a rendelés ideje alatt kérhet a 06-1-388-9180-as telefonszámon, a 128-as melléken vagy az elojegyzes@obudairendelok.hue-mail címen kérhet.

További híreink

Húsvéti EMSella bérletakció
2023. 03. 19.
Húsvéti EMSella bérletakció
Bővebben »
Egészségnap - március 25.
2023. 02. 19.
Egészségnap - március 25.
Bővebben »
Szent Margit Rendelőintézet © 2023 - Minden jog fenntartva
ikon helyzet hoverikon telefon hover
Akadálymentes
Szöveg növelése
Szöveg csökkentése
Szürkeárnyalatos
Magas kontraszt
Negatív kontraszt
Világos háttér
Linkek aláhúzása
Olvashatóbb betűtípus
Visszaállítás

Tájékoztatás a call center elérhetőségéről

T Á J É K O Z T A T Á S

 

Call centeres munkatársaink 11:00 - 13:00 óra között emelt létszámmal fogadják előjegyzéssel kapcsolatos hívásaikat. Kérjük, ha 11:00 óra előtt vagy 13:00 óra után nem érik el Rendelőintézetünket, hívásukat a fenti időintervallumban legyenek szíves megismételni!

Kérjük, amennyiben általános információt szeretnének kérni, 7:00 - 8:00, valamint 16:00 - 20:00 óra között hívják központi elérhetőségeinket!

 

Együttműködésüket köszönjük!