Pácienseknek
Szakrendelések
Események
Projektjeink (EFI)
Ügyeletek
Közérdekű adatok
Térítéses szolgáltatások
Kapcsolat
FőoldalÁltalános Egzotikus utazások szakértője a Nemzetközi Oltóhely

Egzotikus utazások szakértője a Nemzetközi Oltóhely

2019. 03. 13.

Számos oka lehet annak, ha valaki egzotikus helyre utazik. Ha Ázsia, Afrika, India vagy Dél-Amerika valamely állomása a cél, mindenképpen célszerű szakorvossal konzultálni arról, milyen veszélyek leselkedhetnek ránk és azok ellen hogyan tudunk védekezni? A Szent Margit Rendelőintézetben működő Nemzetközi Oltóhely közegészségügyi és járványügyi orvosa azt javasolja, hogy az ilyen utazások előtt legalább 6 héttel érdemes időpontot kérni egy konzultációra.

Egzotikus utazások szakértője a Nemzetközi Oltóhely A tanácsadás minden esetben személyre szabott, több tényező figyelembevételével történik, például az utazás időpontja és időtartama, a várható körülmények, az utazó kora, valamint egészségügyi állapota (krónikus betegség, állandóan szedett gyógyszerek, műtétek, allergia, stb.), várandósság lehetősége és természetesen az eddig oltások. A konzultáció során pontos felvilágosítást kap arról, hogy milyen kötelező vagy ajánlott oltások javasoltak az utazás előtt. A Nemzetközi Oltóhelyen hétfőn és csütörtökön van rendelés 17 és 19 óra között, időpontot pedig a rendelés ideje alatt kérhet a 06-1-388-9180-as telefonszámon, a 128-as melléken vagy az elojegyzes@obudairendelok.hue-mail címen kérhet.

További híreink

Ismét egészségnapot szervezünk a Vörösvári úti szakrendelőben!
2024. 03. 25.
Ismét egészségnapot szervezünk a Vörösvári úti szakrendelőben!
Bővebben »
Kihagyhatatlan húsvéti EMSella bérletakció!
2024. 03. 07.
Kihagyhatatlan húsvéti EMSella bérletakció!
Bővebben »
Szent Margit Rendelőintézet © 2024 - Minden jog fenntartva
ikon helyzet hoverikon telefon hover
Akadálymentes
Szöveg növelése
Szöveg csökkentése
Szürkeárnyalatos
Magas kontraszt
Negatív kontraszt
Világos háttér
Linkek aláhúzása
Olvashatóbb betűtípus
Visszaállítás

TÁJÉKOZTATÓ RÖNTGEN

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Pácienseinket, hogy a Vörösvári úti szakrendelőben a röntgen műszaki okok miatt csökkentett kapacitással működik, átmenetileg csak a szakrendelések által küldött betegeket tudjuk ellátni. Háziorvosi beutalóval kizárólag a Csobánka téren fogadjuk pácienseinket, valamint mellkas röntgent is ott tudunk készíteni.

Megértésüket köszönjük!