Pácienseknek
Szakrendelések
Események
Projektjeink (EFI)
Ügyeletek
Közérdekű adatok
Térítéses szolgáltatások
Kapcsolat
Főoldal Szakrendeléseink Infúziós terápia

Infúziós terápia

Területvezető főorvos: Dr. Nagy Lujza

Rendelés helyszíne: Vörösvári úti Rendelőintézet földszint - Infúziós kezelő
Beutaló: SZÜKSÉGES - az illetékes szakrendelés orvosa adja a beutalót a kezelésre, valamint az infúzió előtti kivizsgálásokra (EKG, labor, háziorvos)
Előjegyzés: SZÜKSÉGES - az előjegyzés minden esetben az indikáló osztályon történik (Neurológia, Reumatológia, Fül-Orr-Gégészet, Diabetológia...stb.)

Időpont lemondása
Kérjük kedves Pácienseinket, hogy amennyiben az előre egyeztetett időpont valamilyen okból mégsem felel meg Önöknek, legyenek szívesek minden esetben lemondani azt, hogy a megüresedett időpontokra mások be tudjanak jelentkezni, és így biztosíthassuk a folyamatos betegellátást és a rendelési idő maximális kihasználtságát.
Telefonon: +36 1 388 91 80 / 147 és 181
E-mail: infuzio@obudairendelok.hu


Betegfelvétel
Kérjük, ha először jár Rendelőintézetünkben, a betegfelvétel pontos menetéről tudjon meg többet ide kattintva.

Beutaló szakrendelések:

  • Fül-orr-gégészet: keringési zavarra visszavezethető tünetek gyógyítása, tinnitus (fülzúgás), vertigo (szédülés), hypaesthaesia n.cochlearis (idegi halláscsökkenés) eseteiben
  • Diabetológia: a diabeteses neuropathia microcirculacios tüneteinek mérséklése
  • Kardiológia: cardiovascularis betegek secunder prevenciója
  • Neurológia: ischemias, cerebrovascularis (agyi keringészavarra) visszavezethető tünetek kezelése
  • Ortopédia, reumatológia: ideggyöki tüneteket okozó gerincbetegek gyógyítása
  • Háziorvos

Szakmai tevékenység

A 2005 óta működő infúziós részlegünk öt kezelőszékes. Rendelésünk kétórás terminusokban fogadja a betegeket. Keringési zavarra visszavezethető tünetek, ideggyöki tüneteket okozó gyulladásos kórképek, neuropathias mikrocirculációs megbetegedések kúraszerű infúziós ellátása történik a szakambulanciák által javasolt terápia alapján.


A kezeléshez szükséges kivizsgálás a beutaló osztályon történik. Az infúziós kúra időtartamát és az alkalmazott terápiát a beutaló szakrendelés orvosa határozza meg, és ellátja a pácienst a szükséges receptekkel, beutalókkal. A háziorvostól kezelésre irányított betegek előjegyzése a Fül-orr-gégészeti osztályon történik.

Az infúziós kezeléshez a szakrendelés által előírt, laboroatórumi és EKG lelet, valamint családorvosi vélemény szükséges. Kéjük, ezeket a dokumentumokat, illetve a kezelőorvos által előírt infúziós oldatokat, valamint gyógyszereket az első kezelésre hozza magával!

 

Szent Margit Rendelőintézet © 2024 - Minden jog fenntartva
ikon helyzet hoverikon telefon hover
Akadálymentes
Szöveg növelése
Szöveg csökkentése
Szürkeárnyalatos
Magas kontraszt
Negatív kontraszt
Világos háttér
Linkek aláhúzása
Olvashatóbb betűtípus
Visszaállítás

TÁJÉKOZTATÓ RÖNTGEN

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Pácienseinket, hogy a Vörösvári úti szakrendelőben a röntgen műszaki okok miatt csökkentett kapacitással működik, átmenetileg csak a szakrendelések által küldött betegeket tudjuk ellátni. Háziorvosi beutalóval kizárólag a Csobánka téren fogadjuk pácienseinket, valamint mellkas röntgent is ott tudunk készíteni.

Megértésüket köszönjük!